Current

SERVICE CONTRACT AWARD NOTICE

Почитувани,

Во прилог на оваа објава можете да го најдете Service Contract Award Notice од повикот за изработка на Веб платформа и апликација за извоз 0507/03, во рамките на проектот „Извозен акцелератор за мали и средни претпријатија“, финансиран од ЕУ.

Тимот на проектот

 

b14b Service contract award notice  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *