Current

Shortlist Notice for 0507/04 LOT 1 and LOT 2

Почитувани,

Во прилог на оваа објава можете да ги најдете Shortlist Notice LOT 1 and LOT 2 од повикот за Консултантски услуги за изработка на бизнис анализа и демо мали проекти 0507/04, во рамките на проектот „Извозен акцелератор за мали и средни претпријатија“, финансиран од ЕУ.

Тимот на проектот

b6 Shortlist notice Lot 1

b6 Shortlist notice Lot 2  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *