Current

Service Contract Award Notices

Почитувани,  

Во прилог на оваа објава можете да најдете Service Contract Award Notice Lot 1 и Lot 2 од повикот за Консултантски услуги за изработка на бизнис анализа и мали демо проекти 0507/04, во рамките на проектот „Извозен акцелератор за мали и средни претпријатија“, финансиран од ЕУ.  

 

Тимот на проектот

 

b14b Service contract award notice Lot 1

b14b Service contract award notice Lot 2

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *